Biltåg.com
- Sovvagn på biltåget

  Hem    |   Sov på biltåget    |   Destinationer     |   Boka biltåg

 

Sov bekvämt på biltåget

Åker du längre sträckor med biltåget såsom Hamburg - Nice finns sovvagnar vilket gör att när du lastat på din bil kan du få en god natts sömn och vakna utsövd framme vid din destination eller redo att köra vidare till ditt slutmål.


Faciliteter

Samtliga biltåg är utrustade med restaurangvagn av hög standard.


Vagntyper

Biltåget erbjuder ett flertal olika alternativ av sovvagnar, från en enklare vilovagn till egen deluxehytt med gott om plats och med egen dusch och toalett. Nedan ser du de olika exemplen på vagnar och vilken som uppfyller just dina krav.

Liggvagn / Couchette:

Denna liggvagn kan hysa upp till 5 personer och passar en större grupp eller familj. På dagen är vagnen en vanlig sittvagn men dessa kan fällas upp till vilobänkar nattetid. Vilovagn passar bra till familjen eller sällskapet som vill dela en enklare hytt till ett billigt pris. 

Classicline Sleeper:

Detta är det enklaste och billigaste alternativet av sovvagnar, vilket är ett bekvämare alternativ till vilovagnarna ovan. Classic line sleeper har upp till 6 bäddar och handfat i hytten. Classicline sleeper passar om ni är en lite större familj eller grupp som reser tillsammans. Är du ensam eller reser med ett färre antal personer delas denna hytt av andra. Vissa sträckor kan man dock mot tillägg boka en egen hytt. 


Talgo sovvagn:

Denna typ av sovvagn finns endast på sträckorna mellan Berlin-München och Hamburg - München. I en Talgo sovvagn ligger du i bekväm säng och har egen dush och toalett i hytten där toalettartiklar och handduk ingår. Bokar du en Talgo sovvagn ingår också frukostbuffé i restaurangvagnen.

 

Comfortline sovvagn:

I Comfortline-klassen kan du välja mellan ekonomi- eller deluxe (se nedan). I ekonomiklassen har du en hytt med bekväma sängar, egen toalett och tvättmöjligheter. I vagnen finns stolar som nattetid enkelt fälls upp till en trevåningssäng.

 

Comfortline Deluxe:

I Comfortline Deluxe reser du rymligt och bekvämt med en standard som är mer likt ett modernt hotellrum än en sovvagn på ett tåg. Deluxklassen har förutom egen dush och toalett även luftkonditionering och gott om utrymme för såväl dig som bagage.

 

 

 

 

På denna sida finns enbart information om biltåg, vi säljer inte biljetter. Biltag.com tar inget som helst ansvar för genomförda bokningar eller eventuella problem med bokningar. Vi garanterar ej korrekthet i information om avgångar, tider, destinationer, priser eller standard på vagnar.

(c) Bothzén Consulting 2008. Andra sajter producerade av Bothzén Consulting: Dejtingguiden.com, affiliatebloggen